Sóda bikarbóna má v našich kuchyniach nezastupiteľné miesto od nepamäti. Nepoužíva sa totiž len ako prísada do pečených maškŕt, ale aj pri rôznych problémoch.
Sóda bikarbóna jedlá prášok 800 g
Drobučké chia semienka rastliny z čeľade hluchavkovitých majú jemne orieškovú chu.
Drobučké chia semienka rastliny z čeľade hluchavkovitých majú jemne orieškovú chuť.
Drobučké chia semienka rastliny z čeľade hluchavkovitých majú jemne orieškovú chuť a sú veľkou zásobárňou živín.
Drobučké chia semienka rastliny z čeľade hluchavkovitých majú jemne orieškovú chuť.
Svojej čierno-hnedej farbe vďačí obsahu oxidu železa. Pravá gurmánska soľ. Obsah síry spôsobuje, že soľ dá jedlu jemnú korenistú dymovú chuť. Jej chuť pripomína chuť vajíčok, preto sa často používa aj ako ich náhrada.
Čierna soľ Kala Namak mletá 250 g
Svojej čierno-hnedej farbe vďačí obsahu oxidu železa. Pravá gurmánska soľ. Obsah síry spôsobuje, že soľ dá jedlu jemnú korenistú dymovú chuť. Jej chuť pripomína chuť vajíčok, preto sa často používa aj ako ich náhrada.
Čierna soľ Kala Namak mletá 500 g
Kokosový cukor sa vyrába prírodnou cestou, to znamená, že sa nerafinuje, nefiltruje.
Kokosový cukor sa vyrába prírodnou cestou, to znamená, že sa nerafinuje, nefiltruje.
Brezový cukor je biely, sladký, kryštalický uhľohydrát, druh prírodného cukru. Vzhľadovo a chuťovo je takmer identický s tradičným kryštálovým cukrom, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je presne opačný.
Brezový cukor je biely, sladký, kryštalický uhľohydrát, druh prírodného cukru. Vzhľadovo a chuťovo je takmer identický s tradičným kryštálovým cukrom, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je presne opačný.