Spôsob prípravy: 200 ml mlieka zohrejte a uvarte. Pridajte 200 ml 36% smotany. Pridajte cca 6 čajových lyžičiek čokoládových kvapiek (podľa intenzity akú chcete chuť) a za stáleho miešania miešajte do rozpustenia. Hotový nápoj nalejte do pohárov alebo hrnčekov.
Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Môže obsahovať mlieko.
Horká čokoláda obsahuje 56% kakaa.
Skladovanie: Skladujte v tesne uzavretej nádobe na tmavom a chladnom mieste.
Účel: Dezertná čokoláda na vlastnú prípravu.
Balenie: Ozdobná tuba, rozmery: Ø 8 cm, výška 10 cm s kovovým uzáverom - viečko zlatej farby.
Dostupná kapacita: 200 g
Krajina pôvodu / Krajina pôvodu: Belgicko / Belgicko
Firma: Olvita PL